Ikea bordslampa

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Bordslampor & Fönsterlampor på fot – IKEA

Hos oss hittar du snygga bordslampor och fönsterlampor på fot som garanterat höjer mysfaktorn i ditt hem. Köp online eller i varuhus.

Dekorativa bordslampor – IKEA

Dekorativa bordslampor – IKEA

Dekorativa bordslampor. De här kompakta ljusen är allt du behöver för att skapa en vacker ljusdekoration till ditt festbord. Resultatet?

Dekorativa bordslampor

Lampor & ljuskällor i alla varianter för hela hemmet – IKEA

Lampor & ljuskällor i alla varianter för hela hemmet – IKEA

Vi har arbetslampor i olika stilar så att du kan hitta en som passar ditt hemmakontor. Välj en skrivbordslampa med arm och huvud som kan justeras så att du kan …

Här hittar du alla våra lampor och ljuskällor. Kökslampor, sovrumslampor eller snygga lampor till vardagsrum, hall och sängbord. Vi har allt!

ÅRSTID Bordslampa, mässing, vit – IKEA

ÅRSTID Bordslampa, mässing, vit. Det är inte konstigt att så många gillar vår lampserie ÅRSTID. Den har en tidlös design som passar överallt, olika typer av lampor som skapar en enhetlig stil och, inte minst, ett mjukt, behagligt ljus.

ÅRSTID Bordslampa, förnicklad, vit – IKEA

ÅRSTID Bordslampa, förnicklad, vit. Det är inte konstigt att så många gillar vår lampserie ÅRSTID. Den har en tidlös design som passar överallt, olika typer av lampor som skapar en enhetlig stil och, inte minst, ett mjukt, behagligt ljus.

En snygg lampa på sängbordet – IKEA

En snygg lampa på sängbordet – IKEA

Estetik och mångsidighet kan enkelt kombineras till ett elegant men ändå praktiskt föremål. STOCKHOLM bordslampa är ett utmärkt exempel på design som går hand i hand med funktion. Den blanka ytan får lampan att likna ett smycke. Ett smycke som sprider ett behagligt ljus både uppåt och neråt utan att blända. Och med dimmer, så att du kan skapa den stämning du vill ha för stunden. Den passar perfekt i ett minimalistiskt sovrum när du ställer den på ett vitt sängbord. Filttassar på undersidan skyddar underlaget mot repor. Dra för mörkläggningsgardinerna SANELA och gör atmosfären varm och välkomnande. Den passar också bra med den trådlösa laddaren NORDMÄRKE. När du har bläddrat igenom din favorittidning är det dags för te.

Skrivbordslampor & arbetslampor för kontoret – IKEA

Skrivbordslampor & arbetslampor för kontoret – IKEA

Upptäck vårt prisvärda sortiment av arbetslampor för ett bekvämare hemmakontor. Hitta allt från LED-arbetslampor till skrivbordslampor på IKEA online. Vi har lampor i en rad olika stilar och färger. Med våra fleibla lamparmar undviker du till exempel att anstränga ögonen.

FADO Bordslampa, vit, 25 cm – IKEA

FADO Bordslampa, vit, 25 cm.

STOCKHOLM 2017 Bordslampa, förkromad – IKEA

STOCKHOLM 2017 Bordslampa, förkromad. Den blanka ytan får lampan att likna ett smycke. Ett smycke som sprider ett behagligt ljus både uppåt och neråt utan att blända.

Keywords: ikea bordslampa, bordslampa ikea, fönsterlampa ikea, ikea fönsterlampa, ikea lampa fönster, ikea lampor fönster, bankirlampa ikea, ikea bordslampa glas, lampor ikea bord, lampa ikea bord, svart bordslampa ikea, fönsterlampor ikea, ikea bordslampor, klabb ikea, sladdlös bordslampa ikea, fönsterlampa på fot ikea, ikea bordslampa retro, ikea lampa på fot, nattduksbord lampa ikea, bordslampa glas ikea, lampfot glas ikea, bankirlampa – ikea, bordslampor ikea, rislampa bordslampa ikea, sängbord lampa ikea, billiga fönsterlampor ikea, ikea klabb lampa, ikea nattduksbord lampa, små lampor ikea