Ikea ramar 30×40

RIBBA Ram, svart, 30×40 cm – IKEA

Med ramar kan du visa upp de där ögonblicken du har fångat, så att du kan omge dig av trevliga … KNOPPÄNG Ram, svart, 30×40 cm … Ram, 30×40 cm, svart

RIBBA Ram, svart, 30×40 cm. Denna ram har klassiska raka linjer och finns i många olika storlekar, perfekt till en stor tavelvägg.

RIBBA Ram, vit, 30×40 cm – IKEA

RIBBA Ram, vit, 30×40 cm. Denna ram har klassiska raka linjer och finns i många olika storlekar, perfekt till en stor tavelvägg.

LOMVIKEN Ram, svart, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ram, svart, 30×40 cm Inred med bilder du älskar. Den här ramen finns i många olika storlekar och har en smal metallram med profil som ger en skugga på väggen. Frontskyddet av plast är säkert – och gör motivet rättvisa. Finns i flera storlekar.

FISKBO Ram, svart, 30×40 cm – IKEA

FISKBO Ram, svart, 30×40 cm. Denna ram har mjuka linjer, är testad och godkänd att användas i barnrum, och finns i många olika storlekar.

HOVSTA Ram, björkmönstrad, 30×40 cm – IKEA

HOVSTA Ram, björkmönstrad björk, 30×40 cm – IKEA

HOVSTA Ram, björkmönstrad björk, 30×40 cm. Med denna ram varierardu känslan av djup i bilden genom att montera den närmast betraktaren eller med en distans.

EDSBRUK Ram, vit, 30×40 cm – IKEA

EDSBRUK Ram, vit, 30×40 cm. Denna traditionella, robusta ram har en mjuk profil och finns i många storlekar, perfekt till en stor tavelvägg.

KNOPPÄNG Ram, svart, 30×40 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, svart, 30×40 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

Fotoramar som förgyller dina bästa minnen – IKEA

Fotoramar som förgyller dina bästa minnen – IKEA

Omfamna glädjen! Gör vardagen gladare genom att fylla dina fotoramar med påminnelser om vilka och vad du älskar. Utforska våra tavelramar för att hitta den storlek och stil som passar just din favoritbild. Och om det blir för svårt att bara välja en – välj en collageram så får du plats för fler.

LOMVIKEN Ram, vit, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ram, vit, 30×40 cm Inred med bilder du älskar. Den här ramen finns i många olika storlekar och har en smal metallram med profil som ger en skugga på väggen. Frontskyddet av plast är säkert – och gör motivet rättvisa. Finns i flera storlekar. PH-neutral passepartout; missfärgar inte motivet.

Keywords: ikea ramar 30×40, ikea ram 30×40, ram ikea 30×40