Jula Kållered: Öppettider, Katalog och Kontaktinformation

Jula är en välkänd butikskedja som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. Jula Kållered är en av deras butiker belägen i Kållered, utanför Göteborg. Nedan finns information om Jula Kållered öppettider så att du kan planera ditt besök.

Vardagar 7:00 – 20:00
Lördagar 9:00 – 18:00
Söndagar 10:00 – 16:00

Jula Katalog

Jula.se erbjuder en omfattande katalog med information om deras produkter och erbjudanden. Du kan bläddra igenom katalogen online eller hämta en fysisk kopia i butiken. Katalogen kan vara till hjälp när du letar efter specifika produkter eller behöver inspiration till dina projekt.

Besök Jula Kållered för att hämta din egen katalog eller gå till deras hemsida jula.se för att bläddra igenom den digitala versionen.

Kontaktinformation

Du kan kontakta Jula Kållered på telefonnummer 0511-342000 för att ställa frågor eller få mer information om deras produkter eller tjänster. De finns redo att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du kan ha.

Besöksadress: Jula AB, Kålleredsvägen 2, 428 35 Kållered

Ofte stillede spørgsmål

När öppnar Jula i Kållered?

Jula i Kållered öppnar på morgonen klockan 09:00. För dem som vill vara där från början och få första titt på sortimentet.

Vilka är öppettiderna för Jula i Kållered?

Jula i Kållered har öppet måndag till fredag från 09:00 till 20:00, lördag från 09:00 till 18:00 och söndag från 10:00 till 18:00. Det finns gott om tid att besöka butiken och shoppa.

Var kan jag hitta Jula-katalogen?

Du hittar Jula-katalogen på deras hemsida jula.se/katalog eller i butiken. Leta i katalogen för att hitta de bästa erbjudandena.

Har Jula i Kållered samma öppettider som övriga Jula-varuhus?

Ja, Jula i Kållered har samma öppettider som övriga Jula-varuhus. Det är lätt att komma ihåg öppettiderna oavsett vilket Jula-varuhus du besöker.

Vad är telefonnumret till Jula i Kållered?

Telefonnumret till Jula i Kållered är 0511-342000. Kontakta butiken om du har specifika frågor eller behöver hjälp med något.

Finns det en Jula-butik i Mölndal?

Ja, det finns en Jula-butik i Mölndal. Om du inte kan besöka Jula i Kållered, kan du besöka Jula i Mölndal istället.

Vad är telefonnumret till Jula i Mölndal?

Tyvärr har vi inte tillgång till telefonnumret för Jula i Mölndal. Kontakta företaget direkt för att få telefonnumret till Jula i Mölndal.

Kan jag handla på jula.se?

Ja, du kan handla på jula.se. Shoppa bekvämt online och få produkterna levererade direkt till dörren.

Jag vill åka till Jula i Kållered, var ligger butiken?

Jula i Kållered ligger på adressen Kålleredsvägen 188, 428 36 Kållered. Använd en GPS eller karta för att hitta exakt vägbeskrivning till butiken.

Vad har Jula för öppettider i Göteborg?

Jula har öppet i Göteborg måndag till fredag från 09:00 till 20:00, lördag från 09:00 till 18:00 och söndag från 10:00 till 18:00. Besök Jula i Göteborg och ta del av deras breda sortiment.

Artiklen Jula Kållered: Öppettider, Katalog och Kontaktinformation har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 19 anmeldelser