Lidl Lindesberg: Öppettider, Erbjudanden och Mer!

Vill du veta Lidl Lindesberg öppettider? Då har du kommit rätt! Här nedan hittar du de aktuella öppettiderna för Lidl i Lindesberg:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 20:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 18:00

Erbjudanden från Lidl Lindesberg

Lidl erbjuder regelbundet fantastiska erbjudanden till sina kunder. Här är några aktuella erbjudanden från Lidl Lindesberg:

  • Erbjudande 1:50% rabatt på utvalda charkuterier
  • Erbjudande 2:2 för 1 på utvalda frukt- och grönsaker
  • Erbjudande 3:Köp 2 få 1 gratis på utvalda mejeriprodukter

Lidl i Kumla

Vill du besöka en Lidl-butik nära Lindesberg? Då kan du åka till Lidl i Kumla. Här är öppettiderna för Lidl Kumla:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 20:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 18:00

Så om du befinner dig i Kumla och behöver handla på Lidl, vet du nu när du kan göra det!

Sammanfattning

Lidl Lindesberg erbjuder generösa öppettider för sina kunder. Du kan också hitta fantastiska erbjudanden på charkuterier, frukt- och grönsaker, samt mejeriprodukter. Om du befinner dig i Kumla kan du besöka Lidl-butiken där för att handla dina favoritprodukter. Missa inte chansen att shoppa till bra priser!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Lidl Lidbergs öppettider?

Lidl Lidbergs öppettider kan variera, men vanligtvis är de öppna måndag till lördag från 8:00 till 20:00 och söndag från 10:00 till 18:00. Om du behöver mer exakt information kan du kontakta Lidl i Lidbergs direkt.

Finns det några erbjudanden på Lidl Lidbergs?

Ja, Lidl Lidbergs har regelbundet erbjudanden på olika produkter. För att ta reda på aktuella erbjudanden kan du besöka deras butikssida eller prenumerera på deras nyhetsbrev. Erbjudandena kan variera från vecka till vecka, så det är bra att hålla sig uppdaterad.

Vad är Lidl Kumlas öppettider?

Lidl Kumlas öppettider är vanligtvis måndag till lördag från 8:00 till 20:00 och söndag från 10:00 till 18:00. Observera att dessa tider kan vara föremål för ändringar och det är alltid bäst att dubbelkolla innan ditt besök.

Kan jag hitta information om Lidl Kumlas öppettider online?

Ja, du kan hitta information om Lidl Kumlas öppettider på Lidl Sveriges officiella webbplats. Du kan också använda sökmotorer och recensionssidor för att hitta mer detaljerad information och recensioner från andra kunder.

Har Lidl Lidbergs speciella öppettider under helgdagar?

Ja, Lidl Lidbergs kan ha ändrade öppettider under helgdagar. Det är bäst att kontrollera deras officiella webbplats eller ringa deras kundtjänst för att få uppdaterad information. Detta gäller särskilt för stora högtider som jul, påsk och nyår.

Kan jag köpa presentkort på Lidl Lidbergs?

Ja, du kan köpa presentkort på Lidl Lidbergs. Presentkorten kan användas för att köpa varor i butiken och är en populär presentidé. Presentkorten kan vara tillgängliga i olika valörer och kan köpas vid kassan i butiken.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Lidl Lidbergs?

Ja, Lidl Lidbergs har vanligtvis parkeringsmöjligheter för sina kunder. Det kan finnas en parkeringsplats nära butiken där du kan parkera gratis. Se till att följa eventuella skyltar eller anvisningar för parkering när du besöker butiken.

Kan jag hitta Lidl Lidbergs onlinekatalog?

Ja, Lidl Lidbergs onlinekatalog är tillgänglig på deras officiella webbplats. Här kan du bläddra igenom deras sortiment och ta del av aktuella erbjudanden. Du kan också anmäla dig till deras nyhetsbrev för att få uppdateringar om nya produkter och kampanjer.

Kan jag returnera en vara till Lidl Lidbergs?

Ja, du kan returnera en vara till Lidl Lidbergs om du inte är helt nöjd med ditt köp. Se till att ha med dig ditt kvitto och kontakta deras kundtjänst för att få mer information om returområdet. Var noga med att returnera varan inom den angivna returperioden och att ha varan i oskadat skick.

Finns det någon Lidl i närheten av Lindesberg?

Ja, det finns en Lidl-butik i närheten av Lindesberg. Adressen och öppettiderna för denna butik kan hittas på Lidl Sveriges officiella webbplats eller genom att använda olika karttjänster. Det är alltid en bra idé att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök.

Artiklen Lidl Lindesberg: Öppettider, Erbjudanden och Mer! har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 27 anmeldelser