Rutig matta ikea

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord, rutig brun – IKEA

En vacker stor matta blir en viktig inredningsdetalj i vardagsrummet som både skyddar golv och ger värme. Välkommen att utforska våra stora mattor som kommer i …

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord, rutig brun. Varje matta är unik eftersom den har vävts för hand av skickliga hantverkare med goda arbetsförhållanden och rättvisa löner vid organiserade vävcenter i Indien. Gjord av 100% ull.

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Våra handvävda mattor är vackra och enastående, och varje exemplar är unikt. Skickliga hantverkare har goda arbetsvillkor och rättvisa löner på organiserade …

Oavsett vilka varianter du väljer så ger mattor både komfort och stämning. Stora mattor avgränsar en sittgrupp, avlånga mattor mjukar upp dina steg i hallen och dörrmattor hälsar dig välkommen hem. Vi har allt från slitstarka och vackra ullmattor till tåliga trasmattor.

SVALLERUP Matta slätvävd, inom-/utomhus, svart, vit – IKEA

Vi har allt från dammsugarvänliga slätvävda mattor som är perfekta i en hårt arbetande hall, till tjocka mattor med lång lugg som värmer dina fötter under …

SVALLERUP Matta slätvävd, inom-/utomhus, svart, vit. Den här mjuka mattan med ett klassiskt svartvit-rutigt mönster kan användas både inom- och utomhus. Perfekt under matbordet eftersom den är dubbelsidig – om du spiller vänder du bara på den.

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

För barn är golvet en bra plats för lek. Våra barnmattor gör inte bara rummet mysigare utan bidrar även till att göra leken mycket bekvämare.

Stora mattor finns i massor av stilar och färger. Välj bland släta eller fluffiga modeller i olika mått. Beställ våra prisvärda och högkvalitativa mattor online.

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord/randig svart/off- …

STOCKHOLM Matta, slätvävd, rand svart handgjord, off-white randig svart/off-white, 250×350 cm – IKEA

STOCKHOLM Matta, slätvävd, rand svart handgjord, off-white randig svart/off-white, 250×350 cm. Gjord av 100% ull.

Handknutna mattor – IKEA

Handknutna mattor – IKEA

Unna fötterna lite mjukhet med vårt sortiment av handgjorda mattor. Välj bland en rad olika stilar och material, inklusive plysch, plattvävda, runda och fyrkantiga mattor, som alla kan ge komfort och atmosfär till ditt hem. Våra handgjorda mattor är ett bra sätt att visa upp din personliga stil på.

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Våra små mattor bidrar till mjukhet, värme och färg i vilket rum som helst. Välj mellan små mattor i många olika texturer, storlekar och stilar för att passa ditt utrymme och din stil. Mattorna finns med lång lugg, kort lugg och slätvävda modeller, alla till låga priser.

Barnmattor & lekmattor för barnrummet – IKEA

Barnmattor & lekmattor för barnrummet – IKEA

Ge rummet en ny dimension med fantasieggande barnmattor och lekmattor! Utöver lekfulla mattor med bilbana har vi även stora, små, runda och avlånga mattor.

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord/randig svart/off- …

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord, randig svart/off-white, 170×240 cm – IKEA

STOCKHOLM Matta, slätvävd, handgjord, randig svart/off-white, 170×240 cm. Gjord av 100% ull.

Keywords: rutig matta ikea